Translate

zondag 28 november 2010

12,5 jaar getrouwd

Deze kaart heb ik gemaakt voor mijn collega, die iemand kent die binnenkort 12,5 jaar getrouwd zijn. Ik heb het deze keer bij alleen de W kleuren gehouden van de copics, W00 t/m W9. is ook een uitdaging zeg, alleen met dezelfde kleuren een afbeelding inkleuren. de roosjes die tilda in haar hand heeft heb ik erop geplakt, een sneetje gemaakt zodat de stengels achter op de kaart zitten, leuk resultaat.
vind hem goed gelukt, jullie ook? fijne zondagavond nog, groet Brenda

donderdag 25 november 2010

65 jaar!

wederom een kaart gemaakt voor mijn oom die 65 jaar wordt, vorige week mijn tante, nu dus mijn oom.
heb gebruik gemaakt van een nestabilitie voor de mooie "ster" vorm, nog wat hotfix steentjes en een paar knoopjes en bloemetjes, vind het moeilijk een mannelijke kaart te maken, maar... is volgens mij aardig gelukt. ben deze keer vergeten om de copics op de foto te zetten. bedankt weer voor het kijken en tot de volgende keer.


woensdag 24 november 2010

deze "klus" heb jij volbracht!

ik heb deze kaart gemaakt voor mijn collega Sjak, die morgen afscheid neemt bij de Gemeente, hij gaat met pensioen. toen ik 11 jaar geleden daar kwam werken, kwam ik bij hem op kamer en hij heeft me dus wegwijs gemaakt in de gemeente. Sjak, het gaat je goed en tot ziens.

de afbeelding op de kaart is van Karin Doodles, en heb hem versierd met knoopjes, zodat hij een beetje mannelijk zou worden, vind het een leuke kaart geworden en door de kleuren met bruin erbij vormt het een mooi geheel. bedankt vor het kijken, groet Brenda



maandag 22 november 2010

challenge voor Kerst, op de site van gekopcopic

dit is mijn inzending voor de maand december, het is de bedoeling een project te maken, dus geen platte kaart. heb een waxinelichthouder gemaakt, 3 waxinelichtjes erin, de bloemen heb ik ook gekleurd met de copics die ik voor het afdrukje gebruikt heb. dit was het voor vandaag, heb vorige week niks op mijn blog gezet maar dat kon ook niet omdat de kaarten waren voor mensen die vaak op mijn blog kijken. ik ga morgen weer lekker verder met kerstkaartjes maken. fijne avond en bedankt voor het kijken. groet Brenda


Heidie jarig, wishing you a happy birthday

Deze kaart heb ik gemaakt voor Heidie die vandaag jarig is. hier heb ik gebruik gemaakt van een stempeladruk van magnolia, en 2 tekststempels met elkaar gecombineerd, omdat Tilda zwaait met een toverstokje vond ik de tekst wishing you wel heel toepasselijk. hier heb ik ook weer wat steentjes geplakt met de hotfix, en ook het afdrukje is uitgestanst met een nestabilitie. de kleuren copics heb ik op de foto gezet. hier heb ik ook gebruik gemaakt van de spica pennen, voor wat glittereffect. ik hoop dat jullie deze ook mooi vinden. Heidie, nogmaals gefeliciteerd, groet Brenda


Tante wies 65 jaar

Deze easelkaart heb ik gemaakt voor mijn Tante Wies die deze week 65 jaar wordt, gisteren hebben we een mooi feest gehad. de kaart heb ik opgesierd met hotfix steentjes, heb rondom het venstertje een nestabilitie gebruikt als frame, bloemetjes etc nog geplakt, vind hem zelf heel erg mooi geworden, is nu weer eens kaartje zonder stempelafdruk. de enveloppe heb ik ook nog bijpassend gemaakt met een rub on in dezelfde stijl als het papier. hoop dat jullie hem ook mooi vinden.




vrijdag 12 november 2010

filmpje met uitleg over het gebruik van de heatingtool

Kijk hier voor een filmpje over het gebruik van de heatingtool. gemaakt door Nicole.
veel kijkplezier. uitleg heatingtool/hotfix

stempels/hotfix/memento inkt/copic multiliner

hierbij de foto's van de artikelen, leuke stempels, nestabilities, en een hotfix (heating tool waarmee je plaksteentjes kan vastmaken op papier) stempelinkt en een copic multiliner. ideaal om lijntjes bij te werken die met het stempelen niet helemaal goed op het papier staan, de copic multiliner vlekt niet als je er met copic stiften over heen gaat. veel kijkplezier.








Kreadoe aankopen

Vandaag ben ik naar de Kreadoe geweest in Utrecht. Was heel erg druk daar, heb het nog nooit zo meegemaakt. Was wel heel leuk, veel gezien, en ook nog wat gekocht. hieronder zie je mijn aankopen, ben nu te moe om nog iets te doen, maar morgen ga ik zeker aan de slag met mijn nieuw gekochte spulletjes, zeker de hotfix vind ik een leuke aankoop.


foto met alle producten


zondag 7 november 2010

kerstcadeautjes

Deze kaart heb ik gemaakt wederom met een nestabilities, je ziet hierbij de  "out of the box" techniek veel beter dan op de andere kaart uit een eerder bericht. erg leuk om te doen, maakt het net nog wat spannender om naar te kijken. hoop dat jullie hem mooi vinden. ik ben er lekker mee bezig geweest op deze koude zondagmorgen/middag. fijne avond nog, bedankt voor het kijken, groet Brenda

vogels in de tuin/birds in my garden

deze foto's heb ik vanmorgen genomen toen ik in mijn hobbykamer zat te werken, ik was een beetje bang dat ik geen vogels meer zou zien omdat de heg gisteren gesnoeid is maar...... gelukkig komen de vogeltjes gewoon weer terug. heb er lekker wat eten neergehangen en dan genieten van die mooie vliegende vriendjes.
als je kijkt op de foto van mijn tuin zie je het huisje hangen waar deze vogels zitten te eten. geniet ervan. This birds on the pictures i tooked this morning are eating and enjoying themselves in my garden, if you look on the pictures of my garden you see the little house where this birds are eating. i hope you enjoy this pictures, this birds are a different kind as in australia!! i would like to see  and here the kookabarru again!!! loving greetings from Brenda 


Tuin winterklaar gemaakt/my garden is ready for the winter

zaterdag hebben we mijn tuin winterklaar gemaakt, de grote hoge heg moest heel nodig worden gesnoeid, de tegels waren vies van de aanslag, oude bloemen eruit etc, is toch een plaatje geworden he! leuk opgesierd met wat heide, en binnekort nog wat viooltjes, mijn tuin is klaar voor de winter. Met hulp van een collega en mijn vader was het klusje zo geklaard.  Saturday we worked in my garden to make it ready for the winter, de large green hedge was ready for some cutting, the tiles were dirty, old flowers removed, its a nice garden after i made it ready for the winter!


donderdag 4 november 2010

A special christmas hug for you

Wat is ie lief he, vind dit zo'n mooie stempelafbeelding, Tilda met Snowy. ik heb deze ingekleurd met dezelfde kleuren als de kaart uit mijn bericht van gisteren, alleen nog de kleuren w3,w1 en w00 toegevoegd om de sneeuwpop te kleuren. ook hier weer de niet traditionele kerstkleuren, vind het erg leuk om te maken.
als je goed kijkt zie je dat ik een nestabilitie\ gebruikt heb, rechtstreeks op het stempelpapier uitgestanst, en.....de bezem steekt eruit, dat noemen ze "out of the box". kijk hier maar eens voor de uitleg.
youtube link  hier nog 1 link
daarna heb ik er een frame omheen gemaakt want alleen wit vond ik niet mooi. Ik hoop dat jullie deze kaart weer mooi vinden, en vind het leuk om jullie reacties te lezen. fijne avond nog, groet Brenda


dinsdag 2 november 2010

Tilda met kerstboom/ Tilda with christmastree

Deze kaart is lekker fris van kleur, roze is nu niet een kleur die verwacht op een kerstkaart, maar... ik vind het geweldig mooi! de afbeelding is uit de nieuwe collectie van Magnolia merry little christmas. heb er weer een nestabillitie bij gebruikt en ook een aantal glittersteentjes. de kleuren heb ik ook toegevoegd. hoop dat jullie hem mooi vinden. This card is nice and fresh of color, pink is not really a color you axpect to see on a christmascard, but.... i like it!!! the picture is from the newest collection of magnolia. i hope you like it.

knoopjes gevraagd, en gekregen!

ik had op mijn werk een advertentie gezet dat ik graag oude knoopjes wilde ontvangen. kleur/soort of maat dat maakt niet uit. ze zijn voor op de kaartjes te verwerken als versiering. zie hieronder het resultaat. Melanie en Ineke bedankt hiervoor!