Translate

zaterdag 13 augustus 2016

A birthDay flybyHallo, 
leuk dat je hier weer komt kijken.
Ik heb voor een jarig jongetje een heuse drakenkaart gemaakt. Ik heb de draakjes gestempeld en daarna ingekleurd met Copic Markers en de achtergrond deed ik met PanPastel.


 Ik ben begonnen met het kleuren met de lichtste kleur, Y15. Dit doe ik als ondergrond voor de andere twee kleuren die hierna nog komen. De Copic Markers blenden dan fijn met elkaar.


 Met de donkerste kleur YR18 en de 1 na donkerste kleur YR04 heb ik de lijfjes en vleugels verder gekleurd.


 De rest van de draakjes wil ik groen kleuren met de CopicMarkers, als eerste zie je hier dat ik de lichtste kleur G05 heb gebruikt.


 Met de donkerste kleur G28 heb ik de de bovenste draak voorzien van een schaduw, die moet natuurlijk nog worden uitgeblend.


 Hier zie je alle draakjes ingekleurd, ik heb het groen nog verder gekleurd met G07 en G05, zo krijg je een mooi kleurverloop met je Copic Markers.


Ik heb de draakjes op een masker papiertje gestempeld (dit kan een Post-it papiertje zijn) of echt masker papier wat verkrijgbaar is in de meeste hobbywinkels. Dit maskertje heb ik op de afbeelding geplakt zodat deze niet "vies" wordt van het aanbrengen van de achtergrond met PanPastel Hier zie je de complete kaart nadat ik met 4 kleuren PanPastel de achtergrond heb gemaakt. 
Ik gebruikte hiervoor nrs: 
560.5 Phthalo Blue
560.8 Phtphalo Blue Tint
820.7 Neutral Grey Tint
013 Pearl Medium Black Fine

Bedankt weer voor het kijken,
groetjes
1 opmerking:

Aartje zei

Prachtige kaart Brenda en het kleuren heb je heel duidelijk uitgelegd. Dank je wel daarvoor.
Groeten, Aartje