Translate

woensdag 25 mei 2011

Challenge by Mo Manning, Distressing


This week is the theme on the site of MoManning, DISTRESSING, i find i very hard to do this. i'm sure that i can learn a lot from someone to come with a better result. I'm happy with the result, and its a nice card to send to someone. I used my copicmarkers, the colors i used are not on a photo, i forgot it. i put on some bows and buttons, the frame is from a nestabilitie. hope you like him. lots of love Brenda

Deze week is het bij de site van MoManning de bedoeling om een kaart te maken met daarop een afbeelding die is ingekleurd met de distress techniek, pffff, dat is niet echt mijn ding,  kan hier nog veel over leren. Al met al is het resultaat toch leuk geworden en is het weer een mooie kaart om aan iemand toe te sturen. Ik heb gebruik gemaakt van mijn copics stiften, de kleuren weet ik zo niet, heb ik vergeten op foto te zetten, heb er een paar strikjes en lintjes op gedaan, en het frame is van een nestabilitie. Hoop dat jullie hem mooi vinden, bedankt voor het kijken en de reacties. Oh ja, even zeggen, de komende week/anderhalve week ben ik erg druk met mijn sport en organisatie van de Rolstoelmeerdaagse Deurne, ik zal dus niet of heel weinig nieuwe berichtjes erop zetten. Wil je weten wat de rolstoelmeerdaagse is, kijk hier .
groetjes Brenda

2 opmerkingen:

Heidie zei

wat een mooie kaart heb je weer gemaakt. En heel veel plezier met de rolstoelmeerdaagse. We zullen duimen voor mooi weer, want dan hebben wij het ook!

Liefs Heidie

Dorcas zei

Oooooh how lovely!!!! Beautiful card, I love it! Thanks so much for playing with us at Mo’s Digital Pencil Challenge!