Translate

dinsdag 6 december 2011

Nieuwe stans gekocht

Hoi allemaal,
Vandaag kwam de postbode m'n nieuwste stans afleveren. Het is er weer 1 van Spellbinders, en heet Layered Poinsettia. Oftewel een kerstster die uit meerdere lagen bestaat. Het is echt een geweldige stans. het resultaat is super.
Op de foto zie je hoe die is als die af is, ik heb de grootste in het groen uitgestanst, maar je kunt hem natuurlijk ook gewoon in het rood, of wit doen, er zit namelijk een aparte stans bij voor de blaadjes. ik vond hem zo wel mooi anders past die niet op de kaart die ik gemaakt heb. Die kaart zie je binnenkort hier op mn site. het is nu een soort van sneak peak. In het midden heb ik met een perlen pen geprobeerd bolletjes te maken, is nog niet zo goed gelukt, denk dat ik de volgende keer laagje voor laagje moet laten drogen, zodat je ook echte bolletjes, verschil in hoogte dus, kunt zien.
Ik wilde jullie gewoon deze stans laten zien, zodat je weet dat er ook grote kerststerren te maken zijn, ik had tot nu toe alleen nog maar kleintjes gezien.

bedankt voor het kijken, groetjes Brenda


2 opmerkingen:

Heidie zei

wat een mooie stans heb je gekocht. Zou je er voor mij wat in het wit kunnen stansen. Dan kan ik ze zelf een kleurtje geven.

liefs heidie

Chantal zei

Geweldige stans! Het resultaat is echt spuer!

Groetjes,
Chantal