Translate

zondag 15 januari 2012

Prijs gewonnen met babykaart, en nieuwe aankopen

Hoi allemaal,
Het is erg rustig op mijn blog, maar dat wil niet zeggen dat ik niet druk bezig ben. Ik heb namelijk voor Designteam van Copics een aantal kaartjes gemaakt, maar die kan ik nog niet laten zien hier.

Ik heb ook weer een prijs gewonnen bij MoManning, dat is met de babykaart die je ziet in mijn vorige bericht! joehoe! Ik kan weer lekker shoppen voor digitale stempels, altijd leuk om te winnen!

Ook heb ik gisteren heerlijk geshopt bij Nellie Snellen in Sevenum. Ik heb een aantal stanzen, en mooie papierblokken en bloemetjes gekocht.




Ik kwam daar deze stans set tegen, helemaal geweldig! Je kunt alle soorten tekst stempelen en daarom heen dus die stanskaders leggen en uitstansen, daarna 2 splitpennetjes erdoor want die gaatjes worden er ook gestanst, en het effect is erg mooi. Ze heten X-cut van Docrafts. hieronder zie je al wat gestanste voorbeelden.











Ik heb van Cheery Lynn nog 2 stanzen gekocht, het grote hart, en 3 kleine vlindertjes. Wat stanzen deze goed zeg, ik bedoel daarmee, een hele mooie snijlijn maar....je moet er wel een extra aluminium plaat tussen leggen zodat het snijvlak harder wordt, en je moet je stans een paar keer door bv je Cuttlebug halen. Als je dat doet is het resultaat prima.
dit zijn de stansen, ze zijn allemaal los te gebruiken, en zoals je hieronder ziet, een prachtig resultaat,
zeker als je het hartje op een lichtere ondergrond legt, komt de stans goed tot zijn recht.


deze vlindertjes zijn ook super mooi, niet te groot, dus prima te verwerken bij een stempelafbeelding.

Verder heb ik van Joy nog wat malletjes gekocht, die stanzen ook super goed! dat zie je wel hieronder, het zijn echte mooi strakke lijnen en je hoeft het niet eens uit de mal te halen, het komt al los op het moment dat je ze stanst.


Wat een mooie papierblokken he, vooral die van Forever Friends, is ook nog dubbelzijdig, erg mooi papier.


Nou, een hele hoop aankopen, dat is weer het voordeel van je hobbykamer opruimen he, dan weet je weer precies wat je nog nodig hebt! hihi

Bedankt voor het kijken, en ik kom snel weer terug met een kaartje. Ik heb 2 hele mooie gemaakt, maar die moeten eerst op het Designteam blog, en daarna hier. Even geduld dus.
Groetjes Brenda



3 opmerkingen:

Wenda zei

Nou Bren ben benieuwd naar je kaartjes en jij heb je goed uitgeleefd met shoppen zeg en het zijn weer hele mooi spullen. Oja en gefeliciteerd natuurlijk.

Liefs Wenda

Anoniem zei

Wat een leuke aankopen!
Nog proficiat met het winnen van de challenge en ik ben alvast benieuwd naar je volgende kaartjes.
Groetjes, Myriam

Chantal zei

Wat een leuke aankopen allemaal! Die stans met die kaders vind ik helemaal top! Succes met het uitproberen van je nieuwe spullen en we wachten je DT-producties gewoon af :)

Groetjes,
Chantal