Translate

zondag 29 januari 2012

You are very special to me
Hoi allemaal,
Ik wil jullie graag dit kaartje laten zien dat ik vandaag gemaakt heb. De afbeelding is zo leuk om te kleuren, omdat er veel plooitjes in de jurk zitten, en gewoon een mooie lieve afbeelding is. Mijn inspiratie om hem zo te kleuren komt van Wenda, zij kan zo fantastisch kleuren, neem maar eens een kijkje op het blog van WENDA.

De afbeelding is van Saturated Canary, het achtergrondpapier is van Wild Rose Studio, floral pack.Ik doe mee met de Challenge 99 van Elke kaart een feestje, het is de bedoeling om met 1 of met alle kleuren te werken die bij de uitdaging horen, ik heb mijn groen hierop afgestemd.

Ik heb er lekker veel roosjes op gedaan, wat plaksteentjes en een swirl en tekststempel tag, die tag is van X-cut, de tekststempel van Forever friends.

Hopelijk vinden jullie de kaart mooi, ik heb hier voor het eerst geprobeerd met een aparte haarkleur te werken. In plaats van bruin of blond, lekker fel paars. Ik vind het resultaat erg mooi, ga het zeker nog vaker toepassen.Bedankt weer voor het kijken en alle reacties, fijne zondagavond nog, groetjes Brenda9 opmerkingen:

Lydia zei

ben het helemaal met je eens, je afbeelding is geweldig gekleurd, Het is ook echt een afbeelding die vraagt om gekleurd te worden. Bij Wenda krijg je idd inspiratie.
Knuff

Frea zei

Nou Brenda, misschien kan Wenda mooi kleuren, dat weet ik niet, maar jij kan er ook wat van zeg!! Geweldig wat is dit mooi ingekleurd! Pfff daar kan ik nog wat van leren!! Een prachtig kaartje meis, lieve groetjes, Frea

Angela zei

Ik geloof direct dat Wenda prachtig inkleuren kan..... maar jij kan er ook wat van; sapperdeflap wat heb je deze schitterende digi 'fabulous' ingekleurd zeg!!! Complimenten!!!!!
De rest van de kaart is ook helemaal toppie.... succes met de challenge.
grt Angela

Wenda zei

Nou Brenda hij is schitterend geworden je kaart.

Liefs Wenda

Heidie zei

wat een schitterende kaart heb je weer gemaakt.

kus Heidie

Crealett zei

Wauw Brenda, wat een prachtige kaart zeg. En wat is het afdrukje super ingekleurd. Helemaal top!

Lieve groetjes, Alette

Dora zei

prachtige kaart, hele mooie afdrukje!!
geweldig ingekleurd, en dat paarse/blauwe haar staat er heel mooi bij, zou ik zelf niet opgekomen zijn om zulke kleur te gaan gebruiken. gewaagd, hoor?
mooi idee.
groetjes Dora

Chantal zei

Wat ontzettend prachtig gekleurd! Leuk ook die paars-achtige haren :)
Groetjes,
Chantal

Esther zei

Wat heb je deze mooi ingekleurd zeg! Ben helemaal weg van deze digi's. Mooie kleuren en ik wil je even bedanken dat je telkens de kleuren erbij zet die je gebruikt hebt want ik vind het nog steeds moeilijk om zelf uit te zoeken hoe het moet. Ben nu ook volger geworden van je!
Groetjes,Esther