Translate

donderdag 1 maart 2012

Be Silly and have fun kaartHoi Allemaal, (vandaag laat ik jullie deze kaart zien die ik voor het copicmarkerbenelux blog heb gemaakt. Bedankt voor alle leuke reacties die jullie daar al gegeven hebben)


Op het moment dat ik deze easelkaart maak is in het Brabantse land het carnaval nog volop aan de gang. Ik heb daarom gekozen voor een afbeelding van een verkleed iemand en die vooral erg vrolijk is en zo mee kan doen met de polonaise! Vooral de hoge hoed vind ik erg leuk. De costuums die ik dit weekend voorbij heb zien komen tijdens de optocht waren ook heel origineel, ik verbaas me er altijd weer over hoe anders mensen kunnen zijn tijdens dit grootse feest.De afbeelding is van Rick ST Dennis en heet Large Garden Sprite. Erg mooie afbeeldingen die erom vragen om gekleurd te worden! In een eerder bericht heeft Wenda ook een afbeelding van hem ingekleurd. Ik moet wel zeggen dat deze afbeelding mijn record van, langste tijd bezig zijn met een afbeelding kleuren, heeft verbroken! Ze zijn zo gedetailleerd dat het ook wat tijd kost om ze goed te kleuren.

Het achtergrond papier is van Basicgrey Max en Whiskers. Ik heb deze afbeelding gekleurd op het perfect colouring paper. Normaliter werk ik altijd met DCP, het is een groot verschil, dit Perfect Colouring papier mengt toch een stuk beter. De achtergrond achter de afbeelding heb ik gemaakt met een stans van Spellbinders, de tekststempel stans is van X-Cut. Ik heb er lekker veel bloemetjes opgedaan, en wat swirls.De gebruikte kleuren zijn:
Huid: E11, E01, E000
Jurk:BG78, BG75, BG72
Schoenen:E59, E57, E55
Haar:E59, E57, E47, E49
Bloemen en trui:YR 23, YR15, Y17
Blouse: E09, E08, E07
Blaadjes: G99, YG03
Schaduw: N2, N1, N0


Hopelijk vinden jullie deze kaart mooi en heb ik jullie weer iets kunnen laten zien van hoe ik mijn kaarten maak.
Ik heb hem met veel plezier voor jullie gemaakt.

Groetjes Brenda

4 opmerkingen:

Heidie zei

wat een mooie vrolijke kaart heb je weer gemaakt.

liefs Heidie

Heidie zei

wat een mooie vrolijke kaart heb je weer gemaakt.

liefs Heidie

Hetty zei

Ik vind hem zo gaaf! Wat een ontzettend leuk stempeltje ook.

Ballie (Bennarda) zei

Jeeee, wat een geweldig mooi kaartje heel kleurrijk en vrolijk.
groetjes Bennarda (Ballie)

http://balliescreationballie.blogspot.com