Translate

zaterdag 21 april 2012

Label gemaakt met distress markers

Hallo, het is alweer een tijd geleden dat ik iets van mijn werk geplaatst heb. Ik ben echter heel hard aan het werk, maar dat zijn kaartjes die ik nog op het Beneluxblog mag plaatsen, en daarna hier pas kan laten zien.

Vandaag heb ik in Heesch bij de Scrapbookwinkel een leuke workshop gevolgd die werd gegeven door Lydia. Het hoofdproduct was de nieuwe distressmarker van Tim Holtz. Ze zijn erg veelzijdig en dus voor veel dingen te gebruiken.

Het label heb ik op kleur gebracht met de distress inktpad ook van Tim Holtz, daarna met wat water spatjes gemaakt en die kleuren dan heel mooi wit/melkachtig. De inkt duwt als het ware de kleur weg als het in aanraking komt met water. Linksonderin zie je ook een witte afdruk, die is gemaakt met de speciale witte distressmarker, die wordt echt mooi wit en kun je ook rechtstreeks op de stempel aanbrengen.
De letters die je op de achtergrond ziet heb ik gemaakt door met de distressmarker rechtstreeks op de stempel te kleuren, je brengt dus kleur aan op het rubber, je maakt dan met diverse kleuren de combinatie die je zelf wilt. De inkt droogt natuurlijk op, maar als je er dan een keer over heen ademt dan activeer je de kleuren weer.

Magnolia Tilda is helemaal ingekleurd met de distressmarkers en de waterpen, het is een soort aquareltechniek. Het beste kun je dan ook werken met aquarelpapier of het speciale papier wat Tim heeft ontworpen.

Er zijn wat roosjes en bloemen op gedaan, die ik eerst uitgestanst heb en daarna met de inktpads weer op kleur gebracht heb. De vlinders zijn ook van Tim Holtz en heb ik gekleurd op de stempel en daarna pas op het papier gedrukt.

Ik hoop dat jullie dit mooi vinden, is weer eens heel wat anders dan een kaartje toch?
Lydia , ik vond het leuk, dank je wel voor de fijne middag, en natuurlijk de andere dames ook.

Groet Brenda

3 opmerkingen:

Heidie zei

wat een mooi label heb je gemaakt.

liefs Heidie

Chantal zei

Prachtig zeg, ziet eruit als een heel veelzijdige workshop waar je veel van kan leren!
Groetjes,
Chantal

Gea zei

hartstikke mooi! Zo te lezen een erg leuke workshop
Groetjes gea