Translate

dinsdag 15 mei 2012

Inspire yourself! uitdaging #115
Het is weer mijn beurt om een kaart te laten zien als lid van het Designteam van Copic marker Benelux blog. Ik vind het ontzettend leuk om elke keer weer iets anders te maken, het wordt echter wel lastig om steeds iets nieuws te laten zien, want wat zijn er al vele mooie en leuke kaarten gemaakt en natuurlijk de tutorials.

Deze kaart wil ik ook inzenden voor de Uitdaging  #115van het blog Elke kaart een feestje!Ik heb gekozen om te werken met de afbeelding Circus Trixie van Saturated Canary getekend door Krista Smit. Het zijn zo'n mooi getekende plaatjes en de haren zijn helemaal super! Het mooi kleuren van haren is op dit moment erg populair (zie ook de eerdere tutorial van Wenda).

Ik heb geprobeerd echt duidelijk de haarstrengen te laten zien door kleine streepjes te zetten, ik vind het zelf heel goed gelukt, het was de eerste keer dat ik zo de haren gekleurd heb. Ik hoop dat jullie het ook mooi vinden.Het achtergrondpapier komt uit een cardkit en is van het merk Paperloft, ik vond de kleine witte bloemen met gele kern zo leuk passen bij het geheel. Verder heb ik er nog wat roosjes bij gedaan en takjes uitgeponst. Doordat er strepen op het achtergrond papier staan vind ik het al snel druk worden, daarom heb ik gekozen om de rest van de kaart rustig te houden, dus niet zoals jullie gewend zijn van mij met glittersteentjes te werken.


De gebruikte copics heb ik voor jullie ook duidelijk op de foto gezet:


Haren: B99, B97, B95, B93 , B91, B45,
Kleren: BG95, BG93, BG91, groen: YG17, YG25, YG13
Schoenen/strik: E08, E09, E17 en R29
Hoepel: Y15

Hopelijk kan de kaart een inspiratie zijn voor jezelf om ook te werken met de Copics.
Dus....Inspire yourself!!

Bedankt voor het kijken,

Groetjes Brenda

5 opmerkingen:

Jolanda zei

Wauw Brenda, mooi gekleurd zeg, heel gaaf die haren. Maar je zit natuurlijk niet voor niets in het copics design team .... ;-)

Leuk dat je meedoet met mijn Candy op het Noor! Design blog.

Liefs,
Jolanda

*mieke* zei

Wat een mooie kaart Brenda! Een heel leuk afdrukje is het ook die schitterend is ingekleurd!
Bedankt voor het mee doen met de challenge van Elke kaart een feestje!
Groetjes Mieke

Ellen zei

Wat een prachtige kleurrijke kaart Brenda! Leuke stempel heb je gebruikt.
Leuk dat je meegedaan hebt met EKEF!
Groetjes Ellen

Heidie zei

wat een schitterende kaart heb je weer gemaakt.

liefs Heidie

celia zei

Hoi Brenda, jouw werkjes kende ik al van het CMB-blog en nu ben ik super blij met jou in het team te mogen zitten en kijk er nu al naar uit!!
Veel liefs, Celia.