Translate

zondag 3 juni 2012

Have a SPLASH-tastic day!

Hoi allemaal,
ik heb dit weekend eindelijk weer eens een kaartje kunnen maken.


In het nieuwe magnolia ink magazine stond een kaart voorbeeld met werken met gel/shampoo/douchecreme. Het geeft zulk leuk effect. ik zag het en wist meteen dat ik het wilde gaan maken.
ik heb ze hier en daar op diverse blogs ook al gezien, het is dus een populair iets om te maken.
De afbeelding is van de sportcollectie van Magnolia. Vind haar ontzettend leuk, en zeker nu het lijkt alsof ze echt in het water zwemt. en als je het kaartje rechtop zet zakt de shampoo naar beneden, en lijkt het net of ze met haar flippers boven water komt.Als je het kaartje neerlegt zie je dat de shampoo zich over de hele afbeelding verspreid, ik vind het zelf mooier om hem staand te laten zien.
De hoekjes heb ik gemaakt met mijn nieuwe border stans van Memorybox, zo'n mooi gedetaileerde stanzen.
Verder nog wat glittersteentjes erop, en ik vond hem wel klaar, nog meer erop trekt de aandacht weg van de afbeelding denk ik.

De gebruikte kleuren zie je hier

De kaart zet ik in bij de challenge van
Copic Marker Europe
scrapcardschallengeblog
dutchmagnolialovers
justmagnolia


Bedankt weer voor het kijken, en ik vind het fijn als jullie een reactie achter laten, ik kijk ze altijd met heel veel plezier.

Groetjes Brenda

8 opmerkingen:

Crealett zei

Wauw Brenda, wat is dit een prachtige kaart.... wat super met het water effect...en wat een idee met shampoo of douchefris... Helemaal top!


Lieve groetjes, Alette

Heidie zei

wat een schitterende kaart heb je weer gemaakt.

liefs Heidie

celia zei

Wat leuk hé die Tilda, ik heb ze ook juist gekocht! Wil er zoveel leuks mee doen....had ik maar iets meer tijd! Ik denk dat ik ze maar spaar voor mijn oude dagen...LOL!

Chantal zei

Wauw Brenda, wat een supergave kaart heb je gemaakt, ook met dat onderwatereffect! Bedankt ook voor je deelname aan DML! Lieve groetjes, Chantal

Chantal zei

Gaaf hoor Brenda, zo'n onderwaterkaart en ze zwemt idd net met haar flippers boven water :-) Gaaf ook hoe je het zeewier hebt gecreëerd!
Groetjes,
Chantal

Frea zei

Schattig kaartje Brenda, wat ziet Tilda er lief uit! Liefs, Frea

Neltine zei

Hoi Brenda,

Wat zie ik hier zeg!! Wat een gave kaart zeg. Zo leuk gedaan met die stempel erbij.

Bedankt voor het meedoen aan onze challenge op hetScr@p-Cards Challenge-Blog.

Groetjes,
Neltine

Samantha van Velzen zei

Zo wat mooi!!!! Prachtige kleuren en dat onder water effect... ik blijf naar je kaart kijken. Echt heel mooi gedaan en die corner pas er super bij. Net alsof ze tussen het zeewier zwemt :)
groetjes, Samantha