Translate

zaterdag 16 juni 2012

Wishing you a magical day...
Hallo allemaal,
ik mag jullie vandaag weer een kaartje laten zien dat ik speciaal voor het Copic Marker Benelux blog gemaakt heb. Ik vind het ontzettend leuk dat ik nog een half jaartje langer lid mag  zijn van dit fantastisch team. Wat zijn er al mooie kaarten gepresenteerd he, en ook de tutorials mogen er zijn!Ik heb een tijd geleden het blog van Sureya ontdekt. Wat kan zijn fantastisch tekenen he! De afbeeldingen van haar zijn gratis, maar je moet wel even een vermelding maken naar haar naam. Ik heb dit meisje gekleurd met natuurlijk de Copics,  ik vond die haren zo mooi! Ik heb geprobeerd ze realistisch in te kleuren zodat het ook echt haar lijkt, het is een hele klus, maar wel een mooi resultaat.
De aankleding van de kaart heb ik vanuit een sketch gedaan, ik kijk regelmatig in het hobbyjournaal en daar zie je vaak sketch in staan, dus als je even geen inspiratie hebt om zelf een layout te bedenken is dat een handig hulpmiddel.

De tag achter de kaart is van GoKreate, verder heb ik er nog wat roosje bijgedaan, een aantal glittersteentjes, en de bloemblaadjes zijn van een stans van Marianne Design.

Haren: E39, YR24, Y26, Y21, Y15
Kleding blauw: B99, B97, B95
kleding rood: R46, R29, R27, R17
Huid: E11, E01, E000, R20
Groen: YG09, YG05, YG03, YG01
Schaduw blauw: BG01, BG000, BG0000

Ik hoop dat jullie de kaart mooi vinden, bedankt weer voor het kijken, en tot de volgende keer.

Groetjes Brenda

8 opmerkingen:

Chantal zei

Ohhhhh ja, gewoonweg adembenemend mooi!!! Dat haar.... ik ben er helemaal verliefd op! Supermooi gekleurd! Lieve groetjes, Chantal

Mieke zei

Wat een pracht van een kaart! En wat heb je de stempel zo perfect ingekleurd zeg! Dat haar is inderdaad geweldig gedaan!

Aletta zei

Wauw..... wat prachtig ingekleurd...
vooral de haren, supersmooi hoe je de lichtval laat schitteren in deze prachtige digi. En natuurlijk is het kaartje dan ook helemaal prachtige geworden.

Groetjes Aletta

Anoniem zei

Hoi Brenda,
Mooie kaart! Hiermee kan je menig meisje een magische dag bezorgen:)
En inderdaad...heel realistisch ingekleurd haar!
Groetjes , Marga

Heidie zei

wat een schitterende kaart heb je weer gemaakt. En leuk dat je nog een half jaar in het dt mag zitten. dat heb je echt wel verdiend.

liefs Heidie

Ans S. zei

Super mooie kaart, je hebt de afdrukje ook prachtig ingekleurd.

Groetjes Ans

Gea zei

deze is zo mooi, daar "verdien" je twee keer een reactie op! Gisteren zei ik al dat deze kaart errug mooi is, en weet je wat, ik zeg het vandaag nog eens! e-r-r-u-g mooi.
Groetjes Gea

Shelby zei

Amazing coloring. You've created amazing depth and dimension with your shading and highlighting.

Shelby