Translate

dinsdag 24 juli 2012

I'm not weird, i'm limited editionHallo allemaal,
Wat leuk dat je er weer bent, ik heb vandaag weer een mooie kaart om te laten zien. Deze heb ik weer gemaakt voor het Copic Marker Benelux blog.
Toen ik deze afbeelding zag op het blog van Sureya wist ik meteen dat ik deze wilde gaan kleuren, ik vind haar zo stoer, gek en grappig tegelijk, met die wijze bril op haar neus, en haar outfit. Ik heb haar gekleurd met lekkere felle kleuren.

Ik heb er een easelkaart van gemaakt. De afmeting van de kaart is 14.5 x 14,5. De digi heb ik deze keer wat groter geprint zodat je ook echt de details goed kunt zien, vandaar dat de kaart ook groot formaat is.
Dit is de voorkant van de kaart, en hieronder zie je de binnenkant. 


De tekst komt van internet, is een digitale tekst. De bril wilde ik extra accentueren, dat heb ik gedaan door met embossinginkt de bril nat te maken en daarna met embossingpoeder erover heen gegaan. Verhit met de heating tool en dan krijg je dat mooie glans effect, het ziet er echt uit als glas, hoop dat het een beetje goed te zien is op de foto.
Ik heb lekker veel bloemblaadjes gebruikt en deze keer gekozen om ook met zwart te werken, ik vind het ontzettend mooi omdat het de andere kleuren echt laat leven...de bloemblaadjes zijn van Marianne Design. 

De zwarte swirl in de hoek is van een stans van Memory Box. op de voorkant van de kaart heb ik hem ook gebruikt, maar dan met 2 kleuren in elkaar.

Ik hoop dat je de kaart mooi vind, ik ben er zelf erg tevreden over, vind het zwarte er heel leuk bij, en dat is weer goed om te weten voor andere kaarten he, soms moet je even wat uitproberen wat je als kleur voor blaadjes niet snel zou doen. 

Hier zie je de afbeelding nog even voordat ik hem op de kaart bevestigd had, de rand heb ik gemaakt met een nestabilitie van Spellbinder.  Als je het uitstanst gebruikt de mal de snijrand, maar je nestabilitie vorm is eigenlijk een stukje groter, ik heb de buitenrand nagetekend op zwart papier en uitgeknipt, zo heb je de perfecte mat voor je afbeelding.
 De gebruikte kleuren zijn er niet zo veel, maar wel genoeg om een mooi effect te krijgen. Ik heb hier niet de zwarte kleuren op staan voor de schoenen en haar "hoorntjes".
Hoorntjes/schoenen C9, C7, C5, C3, C1 en C0
Haren: E59, E19, YR14, E08
Oranje: YR09, YR07, en YR04
Groen: YG17, YG25, YG23 en YG21
Huid: E11, E00, E000, sproetjes E13

Bedankt voor het kijken, en graag tot de volgende keer.
Groetjes Brenda

7 opmerkingen:

Heidie zei

wat een mooie kaart, ik had hem al gespot op het copics blog.

liefs heidie

Wendy zei

Super, super, super Brenda! Kan niet anders zeggen dan dat het supermooi is en helemaal af! Onwijs leuke kaart en fantastisch ingekleurd! Groetjes, Wendy

JU@NITA zei

Ik sluit me bij de andere aan Brenda,echt een Toppertje!!!Wat onwijs mooi ingekleurd,en die bril super!En de stempel zelf vind ik ook helemaal te gek.

Lieve groetjes Juanita

Yvonne's cardcorner zei

Hoi Brenda,
Een geweldige kaart heb je gemaakt!!!
liefs Yvonne

Anita Meijer zei

Wat een superkaart is het geworden Brenda, meid wat kan jij mooi inkleuren, helemaal top.
Groetjes van Anita

Frea zei

Hoi Brenda, wat een geweldige kaart en wat heb je weer schitterend gekleurd. Super!! Groetjes, Frea

Shelby zei

I love Sureya's images and you've done an amazing job with this one! Love the different bold colors you've used and the layering of the corner die is ingenious...love it

Shelby