Translate

maandag 30 december 2013

Have a OWL-tastic birthday....Hallo allemaal,
Wat is het lang geleden zeg dat ik hier voor het laatst iets geplaatst heb. Ik ben een lange tijd ziek geweest en geen puf gehad om kaarten te maken. Maar gelukkig is die tijd voorbij en ik ben weer terug... Nog op de laatste dagen van 2013 wil ik jullie een kaartje laten zien dat ik gemaakt heb voor de Challenge van Stampotique, kijk hier voor de link Stampotique Designers Challenge

Ik heb de uiltjes geplakt op boomtakjes en de achtergrond verder bewerkt met Frantage Embossingpoeder. De complete achtergrond kleur heb ik gemaakt met PanPastels. Verder heb ik de kaart heel rustig gehouden een keertje zonder bloemen of iets dergelijks.

Ik hoop dat jullie de kaart mooi vinden en ik wens jullie alvast een hele fijne jaarwisseling, en zeker weten tot blogs in het nieuwe jaar!!

Groetjes Brenda

4 opmerkingen:

Kay Wallace zei

Glad you are feeling better, Brenda, and found energy to create again! I love owls, so this is a card I especially like! Glad you didn't "clutter" the background...it's just perfect this way! Good health and good cheer in 2014 for you!

Heidie zei

Fijn dat je weer terug bent in blog land en het weer beter met je gaat. Mooie kaart heb je gemaakt.

liefs Heidie

martina's kaartjes zei

een heel erg leuk resultaat, mooi gemaakt
fijne jaarwissel,
grtjs,martina
x

Dora zei

je komt gelijk met een pracht van een kaart. wat mooi met die kleuren en die uiltjes.
fijn dat je weer goed voelt om te kunnen knutselen.
fijne jaarwisseling.