Translate

zondag 3 juli 2011

Thirza is geboren!


Deze kaart heb ik gemaakt voor Arjan en Sandra die hun eerste kindje gekregen hebben. Ze heet Thirza en is woensdag 28 juni geboren. Hartelijk gefeliciteerd! Ik heb op de voorkant met behulp van de kleinste nestabillities frames uitgesneden en daarin de paarse letters geplakt, vind het een heel leuk resultaat geven. De afbeelding is van Mo Manning. aan de binnenkant heb ik een doosje gemaakt waar billendoekjes inzitten, het is een soort pop up, want als je de kaart open en dicht maakt beweegt het gewoon mee. had het gezien in de nieuwste Cards-only. Het tekstveld heb ik ook uitgesneden met een nestabilitie. het is voor de foto even bewerkt, maar in het echt is die witte streep natuurlijk niet te zien. hoop dat jullie hem mooi vinden, bedankt weer voor het kijken, fijne zondagavond. groet Brenda6 opmerkingen:

Heidie zei

wat een leuke kaart heb je gemaakt. Leuk idee zo met die billendoekjes.

liefs heidie

Frea zei

Wat een originele kaart Brenda, echt leuk gevonden met die billendoekjes. Groetjes Frea

Anoniem zei

Oh, wat een leuk modelletje. Heel mooi idee.
Grtjes
Christa

Dora zei

wat een leuke creatie!! heel leuk gemaakt.
die afdrukje blijft zo geinig. is ook zo bruikbaar.
mooi ingekleurd en leuk papier gebruikt.
groetjes Dora

Chantal zei

Wat ontzettend leuk gedaan Brenda! Erg grappig zo met die billendoekjes!

Groetjes,
Chantal

Petra zei

Hoi Brenda,

WAt een mooie kaarten maak je!
Sinds de geboorte van mijn dochter Thirza in 2003 spaar ik geboortekaartjes met haar naam en tijdens het googelen kwam ik op jouw site terecht.
Het kaartje dat je gemaakt hebt voor Thirza vind ik echt helemaal geweldig! Mijn vraag is dan ook of je er nog eentje overhebt.... uiteraard met toestemming van de ouders.
Natuurlijk wil ik de eventuele kosten + verzendkosten betalen.
Groetjes, Petra