Translate

donderdag 29 december 2011

Wishing you a happy birthday!


 Deze Easel kaart heb ik gemaakt voor mijn oom die morgen 60 jaar wordt.
Ik wens hem een hele fijne verjaardag toe.

De afbeelding is van Karens Doodles, heb uiteraard weer gekleurd met de Copic markers, heb een nestabillitie gebruikt om de jongen uit te snijden, onder aan het bericht laat ik zien hoe je dat doet als een gedeelte uitsteekt van de afbeelding. Heb een aantal swirl gestanst, glittersteentjes erop gedaan. Heb weer het papier gebruikt van Bo-Bunny's net als de vorige kaart, en de splitpennen waar de kaart tegen rust zijn ook van dit merk. Wat grote rozen erop, en de kaart is naar mijn mening weer druk genoeg voor een mannenkaart.

Ik laat hieronder nog wat zien over hoe je dus "out of the box" stanst met je afbeeldingen. Bedankt voor het kijken, en alvast een hele fijne jaarwisseling gewenst, tot volgend jaar!!!
Groetjes Brenda

easel kaart zij aanzicht
binnenkant

close up

Je neemt je nestabillitie en tekent rondom de lijnen na,
ook de binnenkant zoals te zien bij de snuit van het paard,
dat valt buiten de snijlijn zometeen.


Je gaat in een rechte lijn naar je afbeelding toe knippen, tot aan de binnenste lijn knip je in, daarna steek je het stukje dat niet uitgesneden moet worden boven over de snijrand heen. Als je nu gaat stansen zul je zien dat het netjes wordt uitgestanst en je stukje snuit er heel mooi buiten uitsteekt. Daarna knip je het weg zodat het een mooie ronde snuit wordt en zo kun je dus alle afbeeldingen die eigenlijk te groot zijn toch netjes voorzien van een kader/rand.


4 opmerkingen:

martina's kaartjes zei

wat is deze leuk ! heel erg geslaagde mannenkaart !
nog een fijne jaarwissel,
grtjs, martina
x

Frea zei

Hoi Brenda, zo zeg, jij bent goed bezig!! Eerst je hobbykamer helemaal aan kant en dat ook nog twee kaarten gemaakt. En ik vind ze allebei helemaal super! Die cowboyhoed is zo mooi gekleurd! Echt geweldig zo die glans erop! Goh zeg ik zie die Copic koffer, wat heerlijk moet het zijn om al die kleuren tot je beschikking te hebben. Ik moet regelmatig nog naar de Derwent grijpen omdat ik de kleur met Copic niet kan maken... Nou ja, het wisselt wel af natuurlijk, dat dan weer wel. En ik vind het af en toe ook nog leuk om met Distress te werken, heb met de kerst de nieuwe kerstkleuren gekregen, ook weer prachtig hoor! Ik probeer morgen je stempel te scannen, ben benieuwd hoe dat gaat. Groetjes, Frea

Heidie zei

Wat ben jij lekker bezig geweest. een mooi opgeruimde kamer. En een mooie kaart. Gefeliciteerd met je oom.

liefs Heidie

Crealett zei

Hoi Brenda, wat een superleuke kaart zeg... Mooie kleuren ook. Je oom zal er blij mee zijn.

Groetjes, Alette