Translate

donderdag 29 december 2011

Enjoy Yourself/ challenge Mo Manning #115


Hallo allemaal,
deze kaart heb ik gemaakt met het papier van Bo-Bunny's dat ik ooit in een cardkit gekregen heb. Vind het erg mooi papier voor een mannenkaart, toch een kleurtje, maar wel in de mannelijke tinten. De afbeelding is van Mo Manning, en ik doe met deze kaart ook mee met de challenge op hun site DP2 Challenge. Het gaat er eigenlijk om om je favoriete kaart erop te zetten die je het afgelopen jaar gemaakt hebt, ja, het is nog geen januari dus heb ik er nog op de valreep 1 gemaakt.

Heb de afbeelding natuurlijk weer gekleurd met de Copicmarkers, (heb mezelf verwend en nog eens de laatste 12 nieuwe stiften collectie compleet gemaakt) Begin 2012 komt er al weer een nieuwe serie van 12 stiften uit. Denk je genoeg stiften te hebben, is dadelijk zelfs mn koffer te klein, passen ze er niet meer alle 358 in! Hihi, waar gaat het over he, die aantallen. Maar goed, ik ben er blij mee, elke dag heb ik er wel een paar in mn hand om te kleuren.

Het papier is dus van Bo-Bunny's. Achter het jongetje heb ik een nestabillitie gebruikt, en aan kant heb ik met de hoekpons van Martha Stewart nog wat extra effect gegeven. De tekststempel is van Forever Friends. Ik vind de kaart zo druk genoeg, zeker voor een mannenkaart.

Ik hoop dat jullie hem mooi vinden, bedankt voor het kijken en de leuke reacties altijd. Groetjes Brendade gebruikte kleuren


5 opmerkingen:

Heidie zei

wat een mooie kaart heb je weer gemaakt.

liefs Heidie

Dorcas zei

TOO CUTE!! I’m so happy you could join us this week on our “looking back” challenge at Mo’s!
Hugs,
Dorcas
Ps) there’s still one more day left to join in my “no strings attached” blog candy if you haven’t already done so. You can find it at the top of my sidebar.

Dora zei

schitterende kaart!!
geweldig met die kleuren en papier!!
groetjes Dora

Elaine L. zei

I love the colors you've used on this card! I can see why it's a favorite. Glad you shared it with us in Mo's Challenge.

Dawn B. zei

This is adorable. I love the image cut out. Thanks for joining us at Mo's this week.