Translate

dinsdag 20 maart 2012

Have a choccie-tastic easter! maandag 19 maart

Hoi allemaal,
Deze kaart is gisteren op het Copic marker Benelux blog geplaatst, en nu laat ik hem aan jullie zien.
De vorige keer heb ik een kerstkaart tutorial laten zien, en nu heb ik een boekkaart gemaakt met het juiste thema voor de tijd van nu....PASEN. De paaseitjes vliegen me al weer om de oren in de winkels, alle vrolijke en pastel kleuren, bloemetjes, vlinders etc.

De voorkant heb ik met de airbrush gedaan, met 2 kleuren blauw, B01 en B02 heb ik de wolken achtergrond gemaakt. Het gras heb ik gedaan met YG05 en YG03 en 1 bruintint om het wat echter te laten lijken en de schaduwen te maken.De kaart die ik gemaakt heb heet een boekkaart omdat je als hem van de zijkant bekijkt het idee hebt een boek in je handen te hebben. de geribbelde zijkanten vormen een frame waar je in de binnenkant van de kaart weer iets leuks in kunt doen. In dit geval heb ik er paaseitjes in gedaan.De stempels zijn van Forever Friends en ook het gebruikte designpapier is van Forever Friends Springtime.

De vlindertjes zijn van een stans van Cheery Lynn, en ook de grassprietjes zijn van een stans van dat merk.

Aan de binnenkant heb ik een label gestanst van GoKreate, en ook daarop heb ik weer met stempels wat leuke afbeeldingen gestempeld en ingekleurd.  Het paarse randje heb ik getekend met een Spica pen. Het gebruikte papier is Perfect Colouring Paper.

Om de paaseitjes op hun plek te houden heb ik een stukje mica gebruikt.

Ik hoop dat jullie net als ik al enorm zin hebben in de lente, en niet kunnen wachten tot de bloemetjes en de zon weer tevoorschijn komen.....


Bedankt voor het kijken.

Groetjes Brenda

2 opmerkingen:

Heidie zei

wat een mooie boekkaart heb je gemaakt. Vind de achtergrond super.

liefs Heidie

Chantal zei

Wat een vrolijk geheel :-) erg leuk model om met paaseitjes te gebruiken!
Groetjes Chantal