Translate

zondag 25 maart 2012

Van harte Beterschap/magnolia down under challengeHoi hoi,
Wat een weertje he! Ik heb helemaal geen zin om te hobbyen eigenlijk, maar.....als de zon in de ochtend lekker in mn hobbyhokje schijnt dan komt er toch wat uit mn handen. Zo heb ik gisteren deze kaart gemaakt, hij is voor een collega die vrijdag geopereerd is aan een hernia. Ik hoop dat ze snel weer van de pijn af is en weer kan revalideren.

Deze kaart zet ik ook in voor de volgende challenge
MAGNOLIA DOWN UNDER CHALLENGE #139
daarbij is het deze week een challenge om met een Bingo te werken, ik heb gekozen voor de middelste rij van boven naar beneden.
I have chosen the middle row, a die, flower and glitter, the glitter is in the needle and the bottle in the pocket on the dress, i used a Spica marker.

De afbeelding is van Magnolia, er zit een gestanst hart achter, die is van Cheery Lynn. Er zitten was roosjes op, en dit keer heb ik een sticker tekst gebruikt, ik vond het leuk om van harte beterschap te doen vanwege het hart. Het achtergrond papier komt uit een blok van de Action. Rondom de afbeelding heb ik met een stans van Nellie Snellen gewerkt, er zitten allemaal kleine gleufjes in waar je de bloemetjes in kunt steken, heel veel variatie mogelijkheden. je kunt ze er enkel in doen net zoals op de foto, maar doe je er aan allebei de kant 1, krijg je een bloemvorm, om en om etc, je kunt echt veel variĆ«ren hiermee. Ik hoop dat jullie de kaart mooi vinden, bedankt weer voor het kijken, en de reacties.
Groetjes Brenda

6 opmerkingen:

Heidie zei

wat een mooie kaart heb je weer gemaakt.

liefs Heidie

Ans S. zei

Wat een prachtig beterschapskaartje.

Groetjes Ans

Chantal zei

Wat een mooie beterschapskaart Brenda, prachtig gekleurd (zoals altijd :)
Groetjes,
Chantal

Michele Roos zei

This is such a gorgeous card. I love the image you've used and the colours also. Hugs Michele x

Camilla zei

You have made a fantastic card, and I especially adore your coloring.
Thank you for joining MDUC for the BINGO theme this week.
I wish you a HAPPY EASTER!
Hugs, Camilla

Hetty zei

Daar word je spontaan beter van! Erg leuk.