Translate

zondag 12 augustus 2012

Theedoosje Marianne Design/ challenge `28 EKEF


Hoi bloglezer,
het is alweer augustus...Jeetje wat gaat de tijd snel he, voor we het weten zitten we alweer warm ingepakt op de bank met een dekentje over de benen en een heerlijke kop thee! Vandaar mijn idee om eens een theedoos te maken. Ik hoop natuurlijk wel dat we eerst nog een beetje langer van de zomerzon mogen genieten hoor... Mooie gelegenheid voor een zomerse challenge, zie onderaan dit bericht....De theedoos heb ik zelf gemaakt uit een stuk cardstock, en heb het verder bewerkt met papier uit een papierblok van de Action. Er zit een mooi glittertje in, is niet echt goed zichtbaar op de foto's. Verder heb ik de afbeeldingen van Don en Daisy gebruikt, die zijn van Marianne Design, ook de blaadjes en bloemetjes, en de tekst zijn van dit merk.

Ik heb op de bovenkant van de theedoos de afbeelding nog een extra  touch gegeven door de bank te voorzien van kleine bloemetjes. Ik vond de bank een te groot oppervlakte hebben om alleen maar groen te maken, met een bloemetje erop vind ik hem veel leuker.


Aan de binnenkant heb ik ook een afbeelding gebruikt van Marianne Design, Het is zo'n lieve maar vooral lekkere afbeelding zo met die grote taart! Hmmm. Zodra je de theedoos opendoet komen de heerlijke geuren van de diverse theesoorten je tegemoet.Ik vond het leuk om eens iets anders te maken dan een kaart. Aangezien de doos groter is dan een kaart heb ik ook de afbeeldingen groter uitgeprint. das dan weer het voordeel van digitale afdrukjes.


De gebruikte kleuren heb ik ook weer op de foto gezet, alleen de huidskleuren ontbreken.
Huid: E000. E01, E11
Haren: E33, E23, E25, E27
paars: V17, V09, V15
Groen: YG07, YG05, YG09
Roze: R22, RV25, RV29, RV14,
licht Roze: R22, R20 en R21
Schaduw: W$, W3, en W2

Ik hoop dat jullie het mooi vinden. Ik heb er mijn best weer op gedaan. Geniet nog even van het komende weekend, dat belooft lekker warm te worden!


Ik wil deze kaart/doos inzetten in de volgende challenge: ELKE KAART EEN FEESTJE

Bedankt voor het kijken.

Groetjes Brenda
9 opmerkingen:

Frea zei

Hoi Brenda, had 'm al op je facebook gezien! Echt super is 'ie! Groetjes Frea

Heidie zei

wat een mooie theedoos. En in het echt is die nog mooier.

liefs Heidie

Anita Meijer zei

Wat is je theedoosje schitterend geworden Brenda, schitterend gedaan zo, en die bloemetjes op de bank wat een leuk idee.
Groetjes van Anita

Dora zei

een vrolijke theedoosje. mooi die bloemen en inderdaad die kleine bloemetjes op de sofa is heel mooi gedaan. geeft net even iets anders.
groetjes

Shelby zei

What a wonderfully girly creation! Love the purples, pinks and greens together and the layered flowers are perfect. Fantastic creativity with the box and love how the charm coordinates with the tea.

Shelby

Chantal zei

Wat schitterend gemaakt weer! Lieve groetjes, Chantal

Je@net zei

Super leuke theedoos. Wat zal dat kopje thee lekker smaken :o)

Anneke. zei

Prachtige creatie, Brenda! Wat een gaaf stempeltje op de voorkant.
Gezellig dat je mee doet bij eKeF.
Groetjes Anneke.

Ellen zei

Wat een gezellige vakantie-theedoos, geweldig modelletje!
Bedankt voor je deelname aan EKEF!
Groetjes Ellen