Translate

zaterdag 20 oktober 2012

Falling Leaves #2

Hoi allemaal,
Wat is de natuur prachtig op dit moment he... al die mooie kleuren in de bomen, schitterend! en dan ook nog die temperatuur! Jeetje, lekker hoor...

Geinspireerd door het mooie weer heb ik weer een pagina gemaakt in mijn Art journal. Eerlijk gezegd had ik hem me anders voorgesteld.


Ik heb met een stencil de blaadjes met versamark op mn pagina gestempeld, en daarna voorzien van een embossingpoeder.  Ik had ergens gelezen dat het een mooi effect geeft met de PanPastels, dat je de kleuren er weer gewoon af kunt wrijven.. dat klopt ook wel, maar toch is het effect minder mooi dan ik gedacht heb. Tussen de blaadjes heb ik met een andere achtergrond stempel de "ruitjes" gestempeld.
ik laat toch de pagina zien. Ergens is het ook wel weer mooi, maar toch anders dan ik gehoopt had. Misschien dat ik binnenkort kan laten zien wat ik eigenlijk wilde maken.Ben benieuwd wat jullie er van vinden. Het is heel wat anders dan de 1e pagina die ik gemaakt heb.

Ik heb de kleuren Raw Umber , Red Iron Oxide en Hansa Yellow gebruikt.

Bedankt weer voor het kijken,


Groetjes Brenda

5 opmerkingen:

Heidie zei

vind hem erg mooi geworden. Leuk zo met die blaadjes.

liefs Heidie

Frea zei

Heel erg mooi Brenda. Ik ben vandaag nog even bij Doe@Ding geweest en heb daar een stencil gekocht dat hier heel erg op lijkt, alleen ga ik er met Dylusions mee werken. Het effect zal dus toch wel anders worden, ben benieuwd hoe dat uitpakt. Groetjes Frea

Anita Meijer zei

Heel mooi geworden Brenda, geeft een schitterend effect.
Liefs van Anita

Gea zei

Ook al is het niet wat je van plan was, hij is wel mooi!
groetjes Gea

Shelby zei

This is so pretty and the colors are so rich and full of Autumn splendor.

Shelby