Translate

zondag 2 februari 2014

Artjournal 52 Building Character, #4

Hoi blogvolger,
het is weer een heerlijk knutselweekend geweest. Ben lekker bezig geweest met het maken van deze pagina. Aangezien ik nog wat moest inhalen ben ik nu bij #4 en wilde ik dit weekend ook nog #5 maken zodat ik weer op schema lig. En jaaaa, het is me gelukt. De andere pagina zie je zo.

Deze pagina heeft als thema Building Character en ik heb gekozen om een stencil van CW te gebruiken. Ik heb deze met hele dunne potloodlijntjes op het boekpapier aangebracht en daarna met mijn Copics het gezicht, nek en hals gekleurd. De haren heb ik gedaan met embossingfrantage.
De achtergrond van het papier heb ik weer gedaan met Distresspaint en vervolgens met PanPastel en een stencil van Dutch Doobadoo meer details aangebracht.
Ook de blaadjes heb ik gestempeld op boekpapier met Distress inkt. De blaadjes heb ik vervolgens allemaal uitgeknipt en op de pagina geplakt.


Daarna natuurlijk gestempeld, die mogen niet ontbreken he..


En toen nog de rest van de blaadjes opgeplakt


Met een stans heb ik op kraftpapier de label uitgestanst. Die label heb ik ingesmeerd met Gesso en daarna het boekpapier erop geduwd en er langzaam weer afgehaald zodat je mooi de letters kunt zien in de achtergrond. En natuurlijk nog de tekst geschreven en de randen bewerkt met Distress inkt.


Ik vond het erg leuk met deze tekst aan de slag te gaan.Bedankt voor het kijken.
Groetjes Brenda


1 opmerking:

Dora zei

wat mooi gemaakt. prachtige kleuren.